logo

La cocina y la ciencia.

By: Material type: TextTextLanguage: Spanish Publication details: Zaragoza : Acribia, 2003.Description: 261pISBN:
  • 8420009962
Subject(s): NLM classification:
  • QU50
Online resources:
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
BIBLIOGRAFÍA BÁSICA BIBLIOTECA CENTRAL U.F.T BIBLIOGRAFÍA QU50 B251 2003 (Browse shelf(Opens below)) c.1 Available 80853
BIBLIOGRAFÍA BÁSICA BIBLIOTECA CENTRAL U.F.T BIBLIOGRAFÍA QU50 B251 2003 (Browse shelf(Opens below)) c.2 Available 80855
BIBLIOGRAFÍA BÁSICA BIBLIOTECA CENTRAL U.F.T BIBLIOGRAFÍA QU50 B251 2003 (Browse shelf(Opens below)) c.3 Available 80856
BIBLIOGRAFÍA COMPLEMENTARIA BIBLIOTECA CENTRAL U.F.T BIBLIOGRAFÍA QU50 B251 2003 (Browse shelf(Opens below)) c.4 Available 157989
BIBLIOGRAFÍA COMPLEMENTARIA BIBLIOTECA CENTRAL U.F.T BIBLIOGRAFÍA QU50 B251 2003 (Browse shelf(Opens below)) c.5 Available 157990
Browsing BIBLIOTECA CENTRAL U.F.T shelves, Collection: BIBLIOGRAFÍA Close shelf browser (Hides shelf browser)
QU50 A283 2011 Ingeniería gastronómica / QU50 A283 2011 Ingeniería gastronómica / QU50 B138 2006 Química de los alimentos. QU50 B251 2003 La cocina y la ciencia. QU50 B251 2003 La cocina y la ciencia. QU50 B251 2003 La cocina y la ciencia. QU50 B251 2003 La cocina y la ciencia.

There are no comments on this title.

to post a comment.
©2022 Universidad Finis Terrae. Todos los derechos reservados