Información esencial de ServSafe / National Restaurant Association.
Material type: TextPublication details: Chicago National Restaurant Association 2008Edition: 5a edDescription: [312]p. il. 1 cuadernilloISBN:- 9781582802312
- WA799
Contents:
Manipulación especial para alimentos refrigerados listos para consumir.
Item type | Current library | Collection | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|---|
BIBLIOGRAFÍA BÁSICA | BIBLIOTECA CENTRAL U.F.T | BIBLIOGRAFÍA | WA799 N277 2008 (Browse shelf(Opens below)) | c.1 | En encuadernación | 157874 | |
BIBLIOGRAFÍA POR HORAS | BIBLIOTECA CENTRAL U.F.T | BIBLIOGRAFÍA | WA799 N277cu 2008 (Browse shelf(Opens below)) | c.1 | Available | 157875 |
Browsing BIBLIOTECA CENTRAL U.F.T shelves, Collection: BIBLIOGRAFÍA Close shelf browser (Hides shelf browser)
Manipulación especial para alimentos refrigerados listos para consumir.
There are no comments on this title.