logo

La cocina y los alimentos : enciclopedia de la ciencia y la cultura de la comida / Harold McGee; traducción de Juan Manuel Ibeas.

By: Material type: TextTextLanguage: Spanish Publication details: Barcelona : Debate, 2007.Edition: 8a edDescription: 941p. : ilISBN:
  • 9788483067444
Subject(s): DDC classification:
  • 641.5 M145; 2007
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 5.0 (1 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
BIBLIOGRAFÍA BÁSICA BIBLIOTECA CENTRAL U.F.T BIBLIOGRAFÍA 641.5 M145 2007 (Browse shelf(Opens below)) c.1 Available 142594
BIBLIOGRAFÍA BÁSICA BIBLIOTECA CENTRAL U.F.T BIBLIOGRAFÍA 641.5 M145 2007 (Browse shelf(Opens below)) c.2 Available 142595
BIBLIOGRAFÍA BÁSICA BIBLIOTECA CENTRAL U.F.T BIBLIOGRAFÍA 641.5 M145 2007 (Browse shelf(Opens below)) c.3 Available 147108
BIBLIOGRAFÍA BÁSICA BIBLIOTECA CENTRAL U.F.T BIBLIOGRAFÍA 641.5 M145 2007 (Browse shelf(Opens below)) c.4 Checked out 26/09/2024 147109

Incluye bibliografía

There are no comments on this title.

to post a comment.
©2022 Universidad Finis Terrae. Todos los derechos reservados