logo

Bienvenido al Catálogo Bibliotecas Finis Terrae

Descubre nuestra colección

Las costumbres culinarias en Santiago de Chile: sus transformaciones culturales y nutricionales de 1850 a 1910 / María Bernardita Ferrada Montero; Prof. guía Jacqueline Dussaillant C.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Santiago, Chile, 2013.Description: 158hSubject(s): Dissertation note: Tesis (Licenciado en Historia)--Universidad Finis Terrae, 2013
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
TESIS BIBLIOTECA CENTRAL U.F.T ESTANTERIA ABIERTA TFHIS 072/2013 (Browse shelf(Opens below)) c.1 In transit from BIBLIOTECA CENTRAL U.F.T to B. CENTRAL HEMEROTECA/REFEREN. since 03/07/2024 140006

Tesis (Licenciado en Historia)--Universidad Finis Terrae, 2013

Incluye bibliografía

There are no comments on this title.

to post a comment.
©2022 Universidad Finis Terrae. Todos los derechos reservados