logo

Validación y uso de recetario para la correcta incorporación de los productos entregados por el programa nacional de alimentación complementaria para mayores de 65 años / Daniela Hormazabal Fuentealba, Rocío Montero Cifuentes; prof. guía Ana María Salazar Maulen; prof. de metodología Victoria Espinosa Ferrada.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Santiago, Chile, 2013.Description: 76hSubject(s): Online resources: Dissertation note: Tesis (Titulo Profesional de Nutricionista)--Universidad Finis Terrae, 2013
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
TESIS B. CENTRAL HEMEROTECA/REFEREN. TESIS TFNUT 075/2013 (Browse shelf(Opens below)) c.1 Available 110191

Tesis (Titulo Profesional de Nutricionista)--Universidad Finis Terrae, 2013

Incluye bibliografía

There are no comments on this title.

to post a comment.
©2022 Universidad Finis Terrae. Todos los derechos reservados